Tucano modeli polako osvajaju tržište Srbije. Možda bi ovde morala da dodam jedno OPET. Kao i većina brendova kod nas, ponuda i potražnja zavise od zainteresovanosti uvoznika da se bavi proizvodima i da prati trendove kod nas. Mogla bih da Vam navedem bar jedno 10 brendova koji su kod nas doživeli svoje uspone i padove tokom godina, uzrokovane promenama distributera, ili čak samo novim Product Managerom.

Tucano je ovoga puta napravio pravi izbor i za samo par meseci je potražnja možda veća od ponude. Pratioci na društvenim mrežama svakodnevno šalju upite za novim modelima, i ako retaileri budu brzi kao i distributer, posle dužeg perioda ćemo moći da kupimo iste proizvode koji se nude svuda na svetu. Ali… KOJI SU to najprodavaniji proizvodi sada?

LOOP

U ovoj kolekciji se nalaze i torba i ranac. 

Torba je urađena u dvobojnoj tkanini za 15,6 “laptop i 16” MacBook Pro. Unutrašnji odeljak je opremljen čičak trakom za zatvaranje i zaštitu uređaja. Spoljni prednji panel ima džep za pribor, a zadnji ima kaiš za kolica. Traka za ramena koja se ne može ukloniti.

LOOP RANAC – Takođe je kao i torba jako lagan, u dvobojnoj tkanini, za Laptop 15,6″ i MacBook Pro 16″. Zgodan i prostran unutrašnji odeljak ima zaštitni džep za vaš uređaj. Podesive, podstavljene naramenice, zajedno sa ergonomskim leđima i spoljnim prednjim džepom, čine ga zgodnim i korisnim i za rad i za slobodno vreme. Opremljen je trakom za kolica.

Free and Busy

Iako je u ponudi ove kolekcije i ranac, torba ubedljivo vodi. Da li je u pitanju crna boja koja je uvek u trendu, izdržljivi tehnički materijal, opcije za laptop 15.6″ i MacBook 16″, duple pregrade unutra ili zaštitni džepom za laptop i tablet, nisam sigurna. napred ima džep za dodatnu opremu a nazad kaiš za kolica. Rameni kaiš je podesiv ali nema opciju skidanja.

TUCANO Ranac za laptop Sole Gravity 17″

Ovo je definitivno model koji bi svako poželeo! Iako ne spada u grupu jeftinijih modela, novina koju donosi vredi svaki uloženi dinar. Ovaj model poseduje AGS, sistem protiv gravitacije. Zahvaljujući elastičnosti naramenica, olakšava osećaj težine na ramenima, poboljšavajući držanje. Izrađen je od tehničkog materijala visoke gustine. Specifičan je po odličnoj organizaciji džepova, uz sigurnosni džep na zadnjoj strani. Naramenice su postavljene i sa sistemom vešanja. Tu je i ergonomski naslon, prekrivač za kišu koji se može skinuti, trake sa celom štampom, dvostruki unutrašnji podstavljeni džep za laptop i tablet.

Ovaj ranac je topla preporuka!

Najveći izbor Tucano proizvoda je za sada u Gigatron i Tehnomedia radnjama. Klikom na logo možete proveriti njihove online ponude.

Comments

comments