Kada sam planirala prve teme za ovaj blog, među prvih 5 je stajalo „snimak za youtube i priča o popravci ekrana na mobilnim telefonima“.

Tekstovi su krenuli a ja nikako da snimim prilog sa čovekom koji je po meni jedan od magova popravke telefona. Čujemo se, dogovorimo vreme i nekako uvek nešto drugo iskrsne. Ipak, ja od teksta ne odustajem. Sada se vi pitate zašto ja u delu o kozmetici, modi i ostalim sličnim stvarima pišem o telefonima. Ima nekih dodirnih tačaka… Vredne ruke su vredne ruke i mogu da rade različite stvari. Popravljaju i stvaraju. Neke stvari vraćaju na mesto a neke spajaju onako kako samo mašta može spojiti. Nekada od starog naprave da izgleda kao novo. Dešava se i da nikada ne naprave dve iste stvari. I sada ne pišem o telefonima. Govorim o unikatnom nakitu koji prave vredne ruke Tanje Simić Lekić. Tanja je osoba koja će vas sačekati u Infinity centru sa najiskrenijim osmehom koji ste videli. Popravice vam telefon ali možda i ulepšati dan ako samo skrenete pogled levo od pulta i vidite sve ono što su njene ruke napravile. Tanja je još jedna od onih žena koja uspeva da nađe dovoljno vremena da pored onoga od čega živi, radi i ono što voli. I to se vidi na svakom komadu nakita koji uzmete u ruke.

Radila je za neke naše poznate pevačice i dobila odlične kritike na njihovim nastupima u inostranstvu. I ja sam dobila komplimente za fotografije sa njenim nakitom. A vi, ako imate ideju o tome kako bi izgledala vaša idealna ogrlica ili vam je potrebna pomoć oko definisanja želje, svratite do Tanje.

Mislim da nema onoga što ona ne može da napravi.

Vredne ruke - Tanja Simić Lekić

MOBILE INFINITY

011/364-04-80, 064/088-66-66

Njegoševa 1

Cvetni Trg

Beograd

Comments

comments