Horor je nekako uvek in!

Filmovi, knjige ili igre. Kada smo mali, volimo da nam stariji pričaju strašne priče. Kako rastemo, uvek je tu onaj momenat kada volimo da odgledamo dobar horor film. Pojedini tinejdžeri budu privučeni pričama o vešticama, mračnijim pričama ili čak i okultnim stvarima. To ne podržavam! Ali sam uvek za dobru horor igru.


Igra je urađena u koolaboraciji izdavala Katnappe i Sourena Games, obe kompanije su relativno nove, slično Genius Slackers. Ipak, Sourena Games je izdala naslov kao što je Trivian. What Happened je, čini se, prvi pokušaj ovij kompanija u horor žanru.

Nova first-person psihološka horor igra je smeštena u srednju školu a glavni lik je učenik po imenu Stiles. Igrači će “voditi učenika po imenu Stiles mračnim hodnicima njegovog uma dok se bori sa svojim demonima, stvarnim i imaginarnim,” objašnjava predstavnik Genius Slakers-a . “Mentalno carstvo u kome živi Stiles je mračno i ne oprašta, sa poremećenim i izvrnutim sećanjima u njegovom umu. Dok vi kao igrač pomažete da Stiles reši zagone i pobegne iz kandži svojih demona, igra će reagovati na empatiju koju mu pokažete.”

Objaviće se za PC preko Steam-a u Julu, a verzije za konzole stižu kasnije.

Komentari

Komentari